Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn)

Hemoglobin och blodprov hos Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn) i Jämjö

I Jämjö finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Jämjö i Blekinge län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Jämjö. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn) i Jämjö ska du naturligtvis kontakta Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Jämjö Vårdcentral (Fågelmara, Torhamn)

Hammarbyvägen 6

373 00 Jämjö

0455-73 56 00