Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Samaritens Vårdcentral, Tegnér

Hemoglobin och blodprov hos Samaritens Vårdcentral, Tegnér i Karlshamn

I Karlshamn finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Samaritens Vårdcentral, Tegnér är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Karlshamn eller i Blekinge län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Samaritens Vårdcentral, Tegnér eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Karlshamn liknande Samaritens Vårdcentral, Tegnér bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Samaritens Vårdcentral, Tegnér som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Samaritens Vårdcentral, Tegnér

Länsmansvägen 1

374 41 Karlshamn

0454-73 34 02