Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö)

Hemoglobin och blodprov hos Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö) i Lyckeby

I Lyckeby finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Lyckeby i Blekinge län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Lyckeby. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö) i Lyckeby ska du naturligtvis kontakta Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Lyckeby Vårdcentral (Kättilsmåla, Ramdala, Sturkö)

Källevägen 12

371 62 Lyckeby

0455-73 55 00