Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Olofströms Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Olofströms Vårdcentral i Olofström

I Olofström finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Olofströms Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Olofström eller i Blekinge län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Olofströms Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Olofström liknande Olofströms Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Olofströms Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Olofströms Vårdcentral

Rösjövägen 10

293 32 Olofström

0454-73 31 00