Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving)

Hemoglobin och blodprov hos Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving) i Rödeby

I Rödeby finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Rödeby i Blekinge län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Rödeby. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving) i Rödeby ska du naturligtvis kontakta Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Rödeby Vårdcentral (Fridlevstad, Holmsjö, Tving)

Movägen 4

370 30 Rödeby

0455-73 56 55