Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan)

Hemoglobin och blodprov hos Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan) i Avesta

I Avesta finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan) är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Avesta eller i Dalarnas län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan) eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Avesta liknande Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan) bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Hedemora Vårdcentral (Garpenberg Vikmanshyttan)

Lindsnäsvägen

774 41 Avesta

0225-49 65 00