Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Jakobsgårdarna

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Jakobsgårdarna i Borlänge

I Borlänge finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Jakobsgårdarna är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Borlänge eller i Dalarnas län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Jakobsgårdarna eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Borlänge liknande Vårdcentralen Jakobsgårdarna bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Jakobsgårdarna som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Jakobsgårdarna

Jaxtorget 7A

784 53 Borlänge

0243-49 77 00