Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika

Hemoglobin och blodprov hos Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika i Falun

I Falun finns det 6 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Falun eller i Dalarnas län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Falun liknande Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika

Kopparvägen 29

791 42 Falun

023-49 19 10