Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Ludvika Norra Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Ludvika Norra Vårdcentral i Ludvika

I Ludvika finns det 4 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Ludvika Norra Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Ludvika eller i Dalarnas län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Ludvika Norra Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Ludvika liknande Ludvika Norra Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Ludvika Norra Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Ludvika Norra Vårdcentral

Ludvika Lasarett

771 81 Ludvika

0240-49 51 00