Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Gävle

Hemoglobin i Gävle

Det finns tillsammans 8 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Gävle och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Gävle och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Gävle är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Gävle

Södertulls Hälsocentral Vårdcentral

Kaserngatan 48

802 53 Gävle

Stortorget Hälsocentral Vårdcentral

Drottninggatan 6

803 20 Gävle

Capio Hälsocentral Brynäs

Eriksbergsgatan 18

802 84 Gävle

Capio Hälsocentral Bomhus

Solgårdsgatan 2

804 30 Gävle

Hälsocentralen City

Drottninggatan 29

803 11 Gävle


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Gävle

Gävle Strand din hälsocentral

Alderholmsgatan 7

803 02 Gävle

Andersbergs Hälsocentral Vårdcentral

Vinddraget 18

802 77 Gävle

Sätra Hälsocentral Vårdcentral

Norrbågen 32

806 31 Gävle