Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Capio Hälsocentral Bomhus

Hemoglobin och blodprov hos Capio Hälsocentral Bomhus i Gävle

I Gävle finns det 8 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Capio Hälsocentral Bomhus är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Gävle eller i Gävleborgs län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Capio Hälsocentral Bomhus eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Gävle liknande Capio Hälsocentral Bomhus bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Capio Hälsocentral Bomhus som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Capio Hälsocentral Bomhus

Solgårdsgatan 2

804 30 Gävle

026-450 47 50