Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Södertulls Hälsocentral Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Södertulls Hälsocentral Vårdcentral i Gävle

I Gävle finns det 8 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Södertulls Hälsocentral Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Gävle eller i Gävleborgs län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Södertulls Hälsocentral Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Gävle liknande Södertulls Hälsocentral Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Södertulls Hälsocentral Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Södertulls Hälsocentral Vårdcentral

Kaserngatan 48

802 53 Gävle

026-15 55 31