Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin






Hemoglobin - Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral i Hedesunda

I Hedesunda finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Hedesunda i Gävleborgs län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Hedesunda. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral i Hedesunda ska du naturligtvis kontakta Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.




Lättast kommer du i kontakt med Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Hedesunda Hälsocentral Vårdcentral

Norra Stiftelsevägen 4

810 40 Hedesunda

0291-105 00