Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral

Hemoglobin och blodprov hos Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral i Hudiksvall

I Hudiksvall finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Hudiksvall eller i Gävleborgs län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Hudiksvall liknande Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Mitt Hjärta Varvet Hälsocentral

Varvsgatan 13

824 50 Hudiksvall

0650-365 00