Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral i Iggesund

I Iggesund finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Iggesund i Gävleborgs län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Iggesund. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral i Iggesund ska du naturligtvis kontakta Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Iggesunds Hälsocentral Vårdcentral

Skolgatan

825 31 Iggesund

0650-928 00