Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Barnavårdscentralen Skrea

Hemoglobin och blodprov hos Barnavårdscentralen Skrea i Falkenberg

I Falkenberg finns det 6 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Barnavårdscentralen Skrea är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Falkenberg eller i Hallands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Barnavårdscentralen Skrea eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Falkenberg liknande Barnavårdscentralen Skrea bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Barnavårdscentralen Skrea som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Barnavårdscentralen Skrea

Klittervägen 51

311 42 Falkenberg

0346-71 50 80