Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken i Tvååker

I Tvååker finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Tvååker i Hallands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Tvååker. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken i Tvååker ska du naturligtvis kontakta Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Tvååker Tandemkliniken

Fogdevägen 1

432 78 Tvååker

0340-48 22 10