Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning

Hemoglobin och blodprov hos Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning i Bräcke

I Bräcke finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Bräcke i Jämtlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Bräcke. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning i Bräcke ska du naturligtvis kontakta Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Bräcke Hälsocentral Sjuksköterskemottagning

Norrlandsgatan 19

840 60 Bräcke

0693-166 10