Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Medicin Direkt AB

Hemoglobin och blodprov hos Medicin Direkt AB i Östersund

I Östersund finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Medicin Direkt AB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Östersund eller i Jämtlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Medicin Direkt AB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Östersund liknande Medicin Direkt AB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Medicin Direkt AB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Medicin Direkt AB

Akademigatan 4C

831 40 Östersund

063-670 20 00