Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Jönköping

Hemoglobin i Jönköping

Det finns tillsammans 9 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Jönköping och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Jönköping och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Jönköping är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Jönköping

Bäckalyckans Läkarmottagning

Åsenvägen 12

553 13 Jönköping

Råslätts Vårdcentral

Tornfalksgatan 11

556 14 Jönköping

Hälsans vårdcentral 2

Fabriksgatan 17

553 18 Jönköping

Apladalens Specialistvård

Pilgatan 10

553 18 Jönköping

Wetterhälsan

Batterigatan 9

553 05 Jönköping


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Jönköping

Läkarhuset i Jönköping AB

John Bauersgatan 4

553 23 Jönköping

Länssjukhus Ryhov

Länssjukhuset Ryhov

551 85 Jönköping

Läkarhuset Väster i Jönköping

Barnarpsgatan 19

553 16 Jönköping

Medicirk Kliniken

Plantagegränd 1

554 52 Jönköping