Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Bäckalyckans Läkarmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Bäckalyckans Läkarmottagning i Jönköping

I Jönköping finns det 9 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Bäckalyckans Läkarmottagning är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Jönköping eller i Jönköpings län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Bäckalyckans Läkarmottagning eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Jönköping liknande Bäckalyckans Läkarmottagning bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Bäckalyckans Läkarmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Bäckalyckans Läkarmottagning

Åsenvägen 12

553 13 Jönköping

036-16 68 54