Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska

Hemoglobin och blodprov hos Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska i Ankarsrum

I Ankarsrum finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Ankarsrum i Kalmar län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Ankarsrum. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska i Ankarsrum ska du naturligtvis kontakta Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Ankarsrums Läkarmottagning Vårdcentral Distriktssköterska

Kungsvägen 40

590 90 Ankarsrum

0490-504 00