Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar)

Hemoglobin och blodprov hos Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar) i Gamleby

I Gamleby finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Gamleby i Kalmar län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Gamleby. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar) i Gamleby ska du naturligtvis kontakta Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Gamleby Vårdcentral (Blackstad Loftahammar)

Åbyvägen 12

594 31 Gamleby

0493-130 00