Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Kalmar

Hemoglobin i Kalmar

Det finns tillsammans 9 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Kalmar och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Kalmar och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Kalmar är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Kalmar

Kvarnholmens Vårdcentral

Strömgatan 15

392 32 Kalmar

Ångkvarnens Läkarmottagning (Vårdcentral)

Skeppsbrogatan 47

392 31 Kalmar

Läkarhuset Kronan

Esplanaden 2

392 33 Kalmar

Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby)

Förlösavägen 4

393 65 Kalmar

Länssjukhuset Kalmar

Lasarettsvägen 1

392 44 Kalmar


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Kalmar

Ebbetorps Läkarmottagning

Ebbetorps Gård 302

394 70 Kalmar

Slottsfjärdens Läkarmottagning

Tjärhovsgatan 1

392 31 Kalmar

Stensö Hälsocentral

Lasarettsvägen 1

392 44 Kalmar

Berga Vårdcentral

Rimsmedsvägen 15A

393 52 Kalmar