Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Stensö Hälsocentral

Hemoglobin och blodprov hos Stensö Hälsocentral i Kalmar

I Kalmar finns det 9 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Stensö Hälsocentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Kalmar eller i Kalmar län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Stensö Hälsocentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Kalmar liknande Stensö Hälsocentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Stensö Hälsocentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Stensö Hälsocentral

Lasarettsvägen 1

392 44 Kalmar

0480-818 50