Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn)

Hemoglobin och blodprov hos Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo  Norrtorn) i Oskarshamn

I Oskarshamn finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn) är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Oskarshamn eller i Kalmar län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn) eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Oskarshamn liknande Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn) bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Slottsgatans Vårdcentral (Oskarshamn Fallebo Norrtorn)

Slottsgatan 8

572 55 Oskarshamn

0491-78 22 23