Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo)

Hemoglobin och blodprov hos Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo) i Söderåkra

I Söderåkra finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Söderåkra i Kalmar län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Söderåkra. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo) i Söderåkra ska du naturligtvis kontakta Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Söderåkra Vårdcentral (Bergkvara Gullabo)

Kyrkvägen 28A

385 51 Söderåkra

0486-214 90