Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög)

Hemoglobin och blodprov hos Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög) i Moheda

I Moheda finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Moheda i Kronobergs län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Moheda. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög) i Moheda ska du naturligtvis kontakta Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Moheda Vårdcentral (Mistelås, Slätthög)

Storgatan 2

342 60 Moheda

0472-59 43 50