Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan

Hemoglobin och blodprov hos Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan i Växjö

I Växjö finns det 9 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Växjö eller i Kronobergs län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Växjö liknande Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Dalbo Vårdcentral Araby Skogslyckan

Brittsommarvägen 2B

352 37 Växjö

0470-58 69 00