Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Achima Care/Vislanda Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Achima Care/Vislanda Vårdcentral i Vislanda

I Vislanda finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Achima Care/Vislanda Vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Vislanda i Kronobergs län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Vislanda. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Achima Care/Vislanda Vårdcentral i Vislanda ska du naturligtvis kontakta Achima Care/Vislanda Vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Achima Care/Vislanda Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Achima Care/Vislanda Vårdcentral

Gröna Gatan 8-10

342 50 Vislanda

0472-59 44 00