Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Öjebyns Hälsocentral

Hemoglobin och blodprov hos Öjebyns Hälsocentral i Öjebyn

I Öjebyn finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Öjebyns Hälsocentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Öjebyn eller i Norrbottens län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Öjebyns Hälsocentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Öjebyn liknande Öjebyns Hälsocentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Öjebyns Hälsocentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Öjebyns Hälsocentral

Hällanvägen 11

943 35 Öjebyn

0911-129 88