Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Piteå

Hemoglobin i Piteå

Det finns tillsammans 5 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Piteå och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Piteå och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Piteå är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Piteå

Furunäsets Hälsocentral

Modigs Gränd

941 52 Piteå

Sensia Hälsocentral

Prästgårdsgatan 40B

941 32 Piteå

Ungdomsmottagningen

Prästgårdsgatan 25

941 32 Piteå

Cederkliniken

Sundsgatan 42

941 32 Piteå

Piteå Hälsocentral

Prästgårdsgatan 27

941 32 Piteå