Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Pilgårdens Vårdcentral Degerfors

Hemoglobin och blodprov hos Pilgårdens Vårdcentral Degerfors i Degerfors

I Degerfors finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Pilgårdens Vårdcentral Degerfors. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Degerfors i Örebro län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Degerfors. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Pilgårdens Vårdcentral Degerfors i Degerfors ska du naturligtvis kontakta Pilgårdens Vårdcentral Degerfors först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Pilgårdens Vårdcentral Degerfors som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Pilgårdens Vårdcentral Degerfors

Pilgatan 2

693 30 Degerfors

0586-488 00