Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Karla Vårdcentral (Älvtomta)

Hemoglobin och blodprov hos Karla Vårdcentral (Älvtomta) i Örebro

I Örebro finns det 14 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Karla Vårdcentral (Älvtomta) är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Örebro eller i Örebro län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Karla Vårdcentral (Älvtomta) eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Örebro liknande Karla Vårdcentral (Älvtomta) bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Karla Vårdcentral (Älvtomta) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Karla Vårdcentral (Älvtomta)

Älvtomtagatan 30

703 42 Örebro

019-602 95 00