Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Capio Vårdcentral Berga

Hemoglobin och blodprov hos Capio Vårdcentral Berga i Linköping

I Linköping finns det 10 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Capio Vårdcentral Berga är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Linköping eller i Östergötlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Capio Vårdcentral Berga eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Linköping liknande Capio Vårdcentral Berga bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Capio Vårdcentral Berga som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Capio Vårdcentral Berga

Söderleden 35-37

587 35 Linköping

010-105 96 10