Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp)

Hemoglobin och blodprov hos Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp) i Häljarp

I Häljarp finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Häljarp i Skåne län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Häljarp. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp) i Häljarp ska du naturligtvis kontakta Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Distriktssköterska Centrum Vårdcentral (Häljarp)

Fridhemsvägen 4

261 73 Häljarp

0418-65 14 45