Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Distriktssköterska Laröd Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Distriktssköterska Laröd Vårdcentral i Helsingborg

I Helsingborg finns det 11 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Distriktssköterska Laröd Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Helsingborg eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Distriktssköterska Laröd Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Helsingborg liknande Distriktssköterska Laröd Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterska Laröd Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Distriktssköterska Laröd Vårdcentral

Travvägen 27

252 86 Helsingborg

042-406 08 42