Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Husensjö

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Husensjö i Helsingborg

I Helsingborg finns det 11 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Husensjö är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Helsingborg eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Husensjö eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Helsingborg liknande Vårdcentralen Husensjö bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Husensjö som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Husensjö

Skaragatan 102

252 63 Helsingborg

042-406 05 00