Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Östermalm

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Östermalm i Kristianstad

I Kristianstad finns det 7 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Östermalm är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Kristianstad eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Östermalm eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Kristianstad liknande Vårdcentralen Östermalm bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Östermalm som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Östermalm

Österlånggatan 23

291 33 Kristianstad

044-309 00 50