Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Norrestad

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Norrestad i Landskrona

I Landskrona finns det 6 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Norrestad är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Landskrona eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Norrestad eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Landskrona liknande Vårdcentralen Norrestad bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Norrestad som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Norrestad

Silvergården 14

261 43 Landskrona

0418-65 15 00