Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Limhamn

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Limhamn i Limhamn

I Limhamn finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Limhamn är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Limhamn eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Limhamn eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Limhamn liknande Vårdcentralen Limhamn bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Limhamn som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Limhamn

Järnvägsgatan 49

216 14 Limhamn

040-623 95 90