Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Achima Care/Rehab Lund

Hemoglobin och blodprov hos Achima Care/Rehab Lund i Lund

I Lund finns det 11 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Achima Care/Rehab Lund är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Lund eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Achima Care/Rehab Lund eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Lund liknande Achima Care/Rehab Lund bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Achima Care/Rehab Lund som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Achima Care/Rehab Lund

Öresundsvägen 16

227 64 Lund

046-540 17 75