Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan

Hemoglobin och blodprov hos Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan i Lund

I Lund finns det 11 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Lund eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Lund liknande Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Capio Citykliniken S:t Laurenttigatan

Sankt Laurentiigatan 10

222 21 Lund

046-280 14 00