Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Linero Östra Torn

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Linero Östra Torn i Lund

I Lund finns det 11 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Vårdcentralen Linero Östra Torn är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Lund eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Vårdcentralen Linero Östra Torn eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Lund liknande Vårdcentralen Linero Östra Torn bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Linero Östra Torn som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Linero Östra Torn

Vikingavägen 31

224 76 Lund

046-275 20 50