Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Capio Citykliniken Västra Hamnen

Hemoglobin och blodprov hos Capio Citykliniken Västra Hamnen i Malmö

I Malmö finns det 28 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Capio Citykliniken Västra Hamnen är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Malmö eller i Skåne län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Capio Citykliniken Västra Hamnen eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Malmö liknande Capio Citykliniken Västra Hamnen bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Capio Citykliniken Västra Hamnen som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Capio Citykliniken Västra Hamnen

Stora Varvsgatan 1

211 19 Malmö

040-607 21 00