Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Distriktssköterskemottagning

Hemoglobin och blodprov hos Distriktssköterskemottagning i Östra Ljungby

I Östra Ljungby finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Distriktssköterskemottagning. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Östra Ljungby i Skåne län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Östra Ljungby. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Distriktssköterskemottagning i Östra Ljungby ska du naturligtvis kontakta Distriktssköterskemottagning först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterskemottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Distriktssköterskemottagning

Gamla Vägen 24

264 71 Östra Ljungby

0435-66 63 88