Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Eskilstuna

Hemoglobin i Eskilstuna

Det finns tillsammans 8 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Eskilstuna och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Eskilstuna och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Eskilstuna är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Eskilstuna

Vårdcentralen City

Kungsgatan 39

632 20 Eskilstuna

Vårdcentralen Smeden & Barnavårdscentral

Björksgatan 8

632 21 Eskilstuna

Achima Care /Eskilstuna vårdcentral

Ekebyvägen 1

632 23 Eskilstuna

Vårdcentralen Fröslunda

Lindängsvägen 2

632 31 Eskilstuna

Vårdcentralen Skiftinge

Skiftinge Centrum

633 53 Eskilstuna


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Eskilstuna

Vårdcentralen Fristaden i Eskilstuna

Rademachergatan 1

632 20 Eskilstuna

Tunafors Vårdcentral

Sveavägen 21

633 49 Eskilstuna

Eskilshem Vårdcentral

Kjulavägen 3

633 52 Eskilstuna