Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Kyrkbackens Vårdcentral AB

Hemoglobin och blodprov hos Kyrkbackens Vårdcentral AB i Strängnäs

I Strängnäs finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Kyrkbackens Vårdcentral AB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Strängnäs eller i Södermanlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Kyrkbackens Vårdcentral AB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Strängnäs liknande Kyrkbackens Vårdcentral AB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Kyrkbackens Vårdcentral AB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Kyrkbackens Vårdcentral AB

Storgatan 13

645 30 Strängnäs

0152-160 52