Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Capio Vårdcentral Högdalen

Hemoglobin och blodprov hos Capio Vårdcentral Högdalen i Bandhagen

I Bandhagen finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Capio Vårdcentral Högdalen är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Bandhagen eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Capio Vårdcentral Högdalen eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Bandhagen liknande Capio Vårdcentral Högdalen bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Capio Vårdcentral Högdalen som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Capio Vårdcentral Högdalen

Önskehemsgatan 22

124 54 Bandhagen

08-120 008 80