Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Bromma

Hemoglobin i Bromma

Det finns tillsammans 7 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Bromma och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Bromma och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Bromma är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Bromma

Riksby vårdcentral

Drottningholmsvägen 322

167 31 Bromma

BrommaAkuten Vårdcentral Närakut

Tunnlandet 1

168 36 Bromma

Brommaplans Vårdcentral

Klädesvägen 12

168 76 Bromma

Äppelvikens Läkarmottagning (Vårdcentral)

Alviksvägen 39

167 53 Bromma

Blackeberg Vårdcentral (S. Ängby)

Vinjegatan 8

168 47 Bromma


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Bromma

Tranebergs Vårdcentral

Tranebergsplan 1

167 44 Bromma

Logopedbyrån Dynamica AB

Svartviksvägen 15

167 41 Bromma